13.04.2017

Predizbor za slovenske predstavnike na festivalu INmusic

Festival INmusic in domači MENT Ljubljana razpisujeta natečaj za slovenske glasbene ustvarjalce, ki bi želeli postati del programa na INmusicu. Predizbor natečaja se zgodi 17. maja v Kinu Šiška, prijave se zbirajo do 28. aprila!

Press info

INmusicMent 2017

Največji hrvaški festival popularne glasbe - INmusic in domači MENT Ljubljana razpisujeta natečaj za slovenske glasbene ustvarjalce, ki bi želeli postati del programa, ki med drugimi vključuje svetovno poznana imena kot so Kings Of LeonArcade FireAlt-JKasabianMichael KiwanukaFlogging Molly in druga. Predizbor natečaja se zgodi 17. maja v Kinu Šiška.

RAZPIS

MENT v sodelovanju s festivalom INmusic poziva glasbene izvajalce (s koncertnimi izkušnjami in z javno dostopnimi avdio posnetki), da se s kratkim opisom, povezavami na svojo glasbo in ostale spletne informacije, prijavijo na natečaj. Prijave se zbirajo do vključno 28. 4. 2017, nakar bo komisija sestavljena iz predstavnikov Vala 202 in festivala MENT Ljubljana, izbrala 5 izvajalcev, ki bodo 17. 5. 2017 nastopili v Kinu Šiška v Ljubljani. Dva izbranca pa bosta nastopila tudi na festivalu INmusic. Enega bodo po nastopih v Šiški izbrali organizatorji festivala INmusic, drugega občinstvo na koncertu. Prijave se zbirajo na e-naslovu: manage@ment.si.

Kaj torej storiti?

- najprej preverite, če imate 17. 5. 2017 čas za nastop v Kinu Šiška in če imate med 19. in 21. 6. 2017 čas za nastop na festivalu INmusic

- nato na naslov manage@ment.si pošljite prijavo z naslovom INMUSIC17 in z imenom benda / izvajalca

- v prijavo vključite kratek predstavitveni tekst, uporabne povezave na svojo glasbo in kontaktno telefonsko številko

- NE pošiljajte avdio datotek v priponki!

- prijave se zbirajo do vključno 28. 4. 2017

 

FESTIVAL INMUSIC

Največji hrvaški festival popularne glasbe se bo letos odvil dvanajstič in ponovno napoveduje nabor svetovno poznanih imen in regionalnih porvakov. Tako so med drugimi napovedani tudi Kings of Leon, Alt-J, Arcade Fire, Kasabian, Repetitor, Flogging Molly, Slaves, Michael Kiwanuka, Darko Rundek in Booka Shade.

Vstopnice za festival (60 €), ki se bo odvijal med 19. in 21. junijem, so na voljo na uradni spletni strani (inmusicfestival.com). V redni prodaji so tudi sedem dnevne vstopnice za kamp (34 €). Več informacij lahko najdete na www.inmusicfestival.com.

MENT

MENT je projekt, ki se osredotoča na promocijo domače aktualne glasbe v tujini, obenem pa organizira dogodek MENT Ljubljana, ki se bo naslednje leto na različnih lokacijah odvil četrtič in sicer med 31. 1. in 2. 2. 2018. Več na ment.si.

Medijski partner projekta je Val202.