13.05.2022

Znani izbrani projekti prvega cikla HEMI Inkubatorja

Na Glasbenem tednu v Tallinu (Tallinn Music Week) so razglasili 30 izbranih projektov in idej prvega cikla HEMI Inkubatorja. 

SIGIC

Hemi hub

Po skrbnem pregledu vseh prejetih prijav je izbirna komisija, sestavljena iz vseh članov upravnega odbora in žirije HEMI, izbrala najbolj obetavne ideje in projekte, ki jih bodo izbranci razvijali skupaj s priznanimi mentorji in strokovnjaki iz industrije. Imeli bodo dostop do individualnih mentorskih in inštruktorskih sej vrhunskih evropskih strokovnjakov glasbene industrije ter spletnih delavnic ter delavnic v živo za poglobitev znanja in nadaljnji razvoj podjetniških veščin. Poleg tega bodo udeleženci imeli dostop do mreženja na dogodkih in pitching sej, ki se začnejo na Atenskem glasbenem tednu, in možnost, da stopijo v stik s številnimi mrežami, glasbenimi konferencami in predstavitvenimi festivali mreže HEMI. 

Med izbranimi je tudi slovenski projekt Setlistory, spletna in mobilna aplikacija, zasnovana za ustvarjanje seznamov za nastope. Izdelana je s strani glasbenikov za glasbenike, zaradi sodobnega videza in uporabniku prijazne postavitve pa je izjemno preprost in intuitiven za uporabo.