25.01.2017

Škisolovov razpis za neuveljavljene glasbene skupine

Zveza Škis išče bend za nastop na največji študentski prireditvi v Sloveniji - Škisovi tržnici 2017. Rok za prijave: 16. februar 2017.

Press info

Škisolov razpis za neuveljavljene glasbene skupine
Foto: Zveza Škis

Zveza Škis razpisuje natečaj za neuveljavljene skupine, ki si želijo nastopiti na Škisovi tržnici 2017 traja od 19.1. do 16.2. Skupina mora za sodelovanje na Škisolovu izpolnjevati naslednje pogoje:

• najmanj 3 avtorske skladbe;
• najmanj 3 demo posnetke z avtorskimi skladbami;
• zmožnost najmanj 30 minutnega nastopanja v živo;
• vsaj polovica članov skupine mora imeti status dijaka ali študenta.

Prijavo z upoštevanimi zgornjimi pogoji, fotografijo, opisom in internetno povezavo do skladb skupine pošljite do 16. februarja na e-mail samo.karlovcec@skis-zveza.si.

Do 26.2. bo strokovna komisija izbrala 10 najbolj obetavnih skupin, ki bodo med seboj tekmovale preko družabnega omrežja Facebook. Glasovanje z všečki bo potekalo do 10. marca, ko bo znanih 5 skupin, ki bodo v živo nastopile na predizboru za Škisovo tržnico 23. marca v Orto baru.

Škisolov bo svojega zmagovalca okronal s pomočjo strokovne žirije in publike, ki bo obiskala dogodek. Skupina, ki bo obiskovalce in strokovno komisijo najbolj prepričala, si bo zagotovila nastop na velikem odru Škisove tržnice 2017.