05.01.2021

Sodeluj v natečaju za delegatsko vstopnico na Eurosonicu 2021!

Od 13. do 16. januarja bo potekal showcase festival in konferenca Eurosonic Noorderslag 2021, tokrat v virtualnem okolju. V sodelovanju s Centrom za kreativnost in Music Slovenia podarjamo 6 pro-pass kart! Prijave do petka, 8. januarja.

SIGIC

ESNS 2021

Do vključno 8. januarja se lahko prijavite na natečaj za brezplačno vstopnico do vseh vsebin letošnje virtualne edicije showcase festivala in konference Eurosonic Noorderslag, ki bo potekala od 13. do 16. januarja. V sodelovanju s Platformo Centra za kreativnost pri MAO Slovenija bomo šestim izbrancem omogočili obisk vseh vsebin, ki jih letos pripravljajo na Eurosonicu, vključujoč vse koncerte in konferenčne panele, kot registriran delegat oz. delegatka pa boste imeli dostop tudi do podatkov vseh glasbenih profesionalcev, ki kot delegati prav tako sodelujejo na letošnjem Eurosonicu. 

Za prijavo bo potrebno do vključno 8. januarja izpolniti spodnjo prijavnico. V njej vas sprašujemo po vaših razlogih za obisk Eurosonica, zanima pa nas tudi, ali ste v preteklem letu že obiskali katerega izmed programov usposabljanja iz glasbenega posla, ki ga skupaj izvajata SIGIC in Center za kreativnost. 

OBRAZEC ZA PRIJAVO

Več o programu letošnjega Eurosonica TUKAJ

Med številnimi programskimi vsebinami vsekakor ne smete zamuditi slovenskih predstavnikov na letošnjem showcase programu! Sodelovali bodo AKA Neomi, Etceteral ter Ana Kravanja & Samo Kutin

Projekt poteka v koprodukciji s Centrom za kreativnost, pri  Muzeju za arhitekturo in oblikovanje. Izvaja se v sklopu aktivnosti Platforme Center za kreativnost, ki  ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.