19.01.2021

Danes poslušamo: Radio Študent II

Nadaljujemo s podporo Radiu Študent in v posluh nudimo novi set komadov iz albumov, ki jih je izdala ZARŠ - Založba Radia Študent.

SIGIC

ZARŠ - Založba Radia Študent

Karmakoma - Common Sense (Imagination And Mechanical Metamorphoses, 2014)

Uredništvo: "Vsekakor je to zrel prvenec, iz katerega vrejo mladostni elan in izkušnje." Citat iz Gašper Prus: recenzija albuma Imagination And Mechanical Metamorphoses (Odzven).


All Strings Detached - I Feel (There is something painful about the pearls, 2017)

Uredništvo: "Ta zvok, ki je v najboljši luči zvenel na nekaterih njunih živih nastopih, je tokrat intenzivneje vtrt v prostor, ki se ekspresivno oglaša skozi premolk in tišino." Citat iz Luka Zagoričnik: recenzija albuma There is something painful about the pearls (Odzven).


3D Prasci - Captain Stabbin (3D Prasci, 2016)

Uredništvo: "Pesmi so zaokrožene, urejene in razporejene, znotraj njih pa je dovoljeno praktično vse." Citat iz Gregor Bauman: recenzija albuma 3D Prasci (Odzven).


Incurabili - Since You've Gone (Fine With Me, 2011)

Uredništvo: "Preprosto in učinkovito – to velja tako za ovitek kot za glasbo na albumu Fine With Me." Citat iz Simon Vene: recenzija albuma Fine With Me (Odzven).


Grrizli Madams - Khakhua Kumu (SNTNTN, 2012)

Uredništvo: "S svojo muziko in igranjem razbijajo zatohlost domačijske samozadostnosti." Citat iz Igor Bašin: recenzija albuma SNTNTN (Odzven).