23.01.2024

predMENT: Showcase od A do Ž

V torek, 13. februarja 2024 ob 18. uri bo v Kogojevi dvorani DSS (SIGIC) potekalo predavanje Andraža Kajzerja z naslovom Showcase od A do Ž.

SIGIC

predMENT: Showcase od A do Ž

Dober teden pred deseto edicijo predstavitvenega festivala in konference MENT, se bomo na SIGIC-u osredotočili na showcase festivale, njihov namen in uporabo. Ti predstavljajo strnjeno možnost nadgradnje izvajalčeve kariere - neposreden stik z raznovrstnimi akterji glasbene industrije. Na predavanju bomo odgovorili na vprašanja kot so, kdaj se je smiselno začeti prijavljati na tovrstne festivale, kako izbrati pravi showcase, kaj storiti pred, med in po dogodku in kdaj pustiti showcase za sabo. V drugem delu se bomo osredotočili na prihajajoči program MENTa, kako ga uporabiti, na voljo pa bo tudi čas za vprašanja.

Andraž Kajzer je vodja showcase festivala in konference MENT Ljubljana. Z glasbenim poslom se je do sedaj srečeval v mnogih oblikah: kot glasbeni urednik in novinar, kot organizator koncertov in založnik, kot menedžer in booker.

Vstop prost

Dogodek potekata v koprodukciji SIGIC / Music Slovenia in MENT Ljubljana. Dogodek podpirajo Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za kulturo in HEMI.

predMENT: Showcase od A do Ž