01.09.2017

Straža za Braneta!

V nedeljo, 3. septembra, bo v Straži potekal dobrodelni koncerti za Braneta Konciljo, legendo dolenjskega in slovenskega punka.

Press info

Koncert za Braneta

Kopica glasbenikov in zasedb se bo v nedeljo, 3. septembra, (z)družila na dobrodelnem koncertu za Braneta Konciljo. Koncilja, ki sodi med legende novomeške in slovenske alter scene, je pred leti zbolel za levkemijo, po bolezni pa ostal brez najosnovnejših sredstev za preživetje. 

Na koncertu bodo nastopile številne zasedbe: Tetrarh, Bajta 23, Melanholiki, V.I.S. Carina & Esad Babačić, Tribute to Free 48Pet jazz polnoč, Jaja Boyz, Marko Brecelj, Žuta minuta in Dan D. Brezplačno podporo so ponudili tudi vsi, ki skrbijo za tehnični del prireditve. S pomočjo obiskovalcev in sponzorjev želijo Branetu omogočiti zdravljenje bolezni in dostojnejše življenje. Vstopnine ne bo, pač pa prostovoljni prispevki, ki bodo v celoti izročeni Branetu. 

Glavni organizatorj koncerta je Pihalni orkester Krka iz Straže, ki ima prostore za delovanje v nekdanjem Mladinskem domu v Rumanji vasi. Prav tam je Koncilja prirejal koncerte, na katerih so nastopile domala vse takratne slovenske punk zasedbe. 

Koncert bo potekal v Športnem Parku Breza v Straži, s pričetkom ob 17. uri. 

Povezava na FB dogodek