16.09.2020

Iz moje poslušalnice: Matic Munc

Matic Munc je koordinator četrtnega mladinskega centra Črnuče - Basement (Javni zavod Mladi zmaji), kjer se ukvarja z mladimi, ki jih zanima glasba, postajajo glasbeniki, tonski mojstri in mojstri luči.

SIGIC

Matic Munc
Foto: Simon Pelko

Buržuazija - LP

Matic: Najprej domača roba :) Buržuazija so naš hišni bend in zelo sem vesel, da me je Rok poklical in iskal plac za vaje :) ...zdaj smo skupaj že eno leto, nastala je plošča in žurali smo že na nekaj koncertih. LP sem izbral ravno zato, ker je to komad za norenje.

Jaša Lorenčič: recenzija albuma LP (Odzven)


Quarantine Sessions by Regen ft. Infected - Do I Wanna Know (Arctic Monkeys)

Matic: Ostajam v naši kleti. Regen so fenomen, ki ga Slovenija ni še spoznala v celoti. Čeprav so njihovi avtorski komadi vrhunski se tokrat spuščam v koronsko priredbo, ki mi še zdaj dviga kocine ...upam, da boste ta odmik od avtorstva dopustili :)


SickBreed - Separation

Matic: Moji domači matadorji ... zame najboljši underground bend v deželi. SickBreed morate slišati v živo, vendar tudi posnetki zaležejo.


Ashine - Power is All

Matic: Ashine ... Slovenski metal ima prihodnost ...tole je zgodaj zjutraj, ko potrebuješ dodatno energijo.


Koala Voice - Vede premikanja

Matic: Sem pa tudi velik fen Koala Voice, skoraj vsak dan si zavrtim vsaj en njihov komad.

Jaša Lorenčič: recenzija albuma Wolkenfabrik (Odzven)


Relentles Youth
Matic: Relentles Youth bodo tukaj, ko se rodi njihov prvenec, ker bo vrhunski :) HC ni rekel zadnje besede!


Iz uredništva:

Matic Munc
je univerzitetni diplomiran psiholog, obiskoval je Filofaks ter zahajal v Klub K16. Med letoma 1993-1998 je bil špiker na Radiu Študent. Od avgusta 2019 je zaposlen kot koordinator Četrtnega mladinskega centra Črnuče (Javni zavod Mladi zmaji), kjer se ukvarja z mladimi in umetnostjo v programu Basement, predvsem z punk/rock/metal glasbo ter internetno radijsko postajo v nastajanju.