12.12.2017

Radart #8: Radar Vozlišče

Odprta radijska raziskovalna platforma RADAR - Radio Študent 89,3 MHz bo v četrtek, 14. decembra v sodelovanju z Društvom Ljudmila, Zavodom Atol in Zavodom Delak = OSMO/ZA ter Modrim Kotom (Tovarna Rog) zavozlala že 8. v seriji RADART dogodkov.

Press info

Radart #8: Radar Vozlišče

V četrtek zvečer se bo prvi del RADART #8 dogodka med 20. in 23. uro odvil v OSMO/ZI in v etru Radia Študent.

Vabljeni, da se vpnete v signalno pot dogodka, ki vas bo preko pogovorov, A/V nastopov in začasnih interaktivnih postavitev modularnih ter prepariranih elektronskih instrumentov vpeljala v polja analognega in digitalnega procesiranja raznovrstnih signalov.

Program zvočnih nastopov osmo/za:
20.00 - Prenos - Začetek - Uvod - Intro
20.30 - Peter Edwards
20.50 - Veznik
21.10 - SsmKOSK
21.45 - Kikimore
22.05 - John Dinger
22.25 - Staš Vrenko

In od polnoči (00:00) se nadaljuje drugi del RADART#8 v Modrem kotu: multimedijsko-performativni žur z življenjem in dušo.

00:00
1. Poly-visionaires (Akinetopsia)
vizualno-zvočno-gibalni performans
Nicolas Kisic Aguirre, JGP, Danijela Zajc, Tini Rozman, Veronika Valdes

00:15
2. Poly-voxcestrae (Or A Specific Individual?)
vizualno-zvočno-bralni performans
Nina Dragicevic, H.A. Špikerji Radia Študent

00:30
3. Poly - vortexoius (Insert Own Thought)
glasbeno-vizualno-miselno vozlišče
Lina Rica (Linx), Bine

01AM-03AM
+ Dj program

OSMO/ZA je VOZLIŠČE! - je javni prostor razvojnih umetnosti in kultur 21. stoletja za 22. stoletje, prostor združevanja umetnosti, znanosti, tehnologije in humanistike, ki se bodo združile v novo znanje, ki še nima imena. Vzpostavil ga je konzorcij Zavod Projekt Atol, Zavod Delak in Društvo @ Ljudmila, laboratorij za znanost in umetnost!

MODRI KOT je VOZLIŠČE! - je javni prostor raziskovanja in teoretizacije same dejavnosti, ki jo producira v nekdanji in sedanji Tovarni Rog. Pod to spada osnovna naravnanost prostora kot prostora v zavestnem in nezavestnem nastajanju, tako v smislu same infrastrukture, kot v smislu dejavnosti, ki se definira sproti.

RADAR je VOZLIŠČE! – je javni prostor, odprta radijska raziskovalna platforma Radia Študent, namenjena tako širši promociji in predstavitvi kot tudi radijski oz. (inter)medijski nadgraditvi in soustvarjanju umetniških dogodkov, projektov in iniciativ v polju sodobnih raziskovalnih in razvojnih umetniških praks.

Vstopnina: Ni. Modremu kotu lahko namenite prostovoljne prispevke za osmerico toženih v Rogu.