15.12.2020

Shupak okol prsta - Live

KUD Channel Zero in ŠOP Records združujeta moči in predstavljata pisarniški showcase.

Press Info

Shupak okol prsta

V tokratnem one-shot-gesamtkunstwerku boste priča štirim 15-minutnim sessionom z dodanim vpogledom v samo drobovje projekta.

Ogled uro in pol trajajočega dogodka bo mogoč izključno v četrtek, 17. december, ob 21. uri na portalu Youtube, v chatu pa bodo prisotni tudi artisti, ki bodo popestrili dogodek.

Dogodek je brezplačen, zato pa lahko svoje novce prostovoljno namenite sodelujočim pri projektu:
Podpri Channel Zero: https://gogetfunding.com/podpora-klubu-channel-zero
Podpri ŠOP Records: https://soprecords.bandcamp.com

Nastopajoči:

pralni Stroj
Biser domačega podpodja, Pralni Stroj ima za sabo že dva naziva, dva komada na kompilacijah Sounds From Slovenian Bedrooms II (takrat še kot wbr) in Sounds From Slovenian Bedrooms III, tokrat pa dvojec končno lajv, surovo, na masivni kitari, brutalnem sekvencerju in zajebantskem sintu. Čakamo plato!

fiji
Fijija poznamo kot vzhajajočo zvezdo sodobnega podpodnega trap popa lokalne scene. Poleti je na svoj rojstni dan povil fantastičen prvenec polagamo račune EP, ki redno odzvanja na valovih 89,3, na lagru pa ima še kar nekaj materiala, katerega si muzike željna publika obeta v najkrajšem možnem času. Prvič lajv!

kje so roke
Kje so roke počasi postajata podpodna težkokategornika nojz, dromlje in tudi širšega polja post miljejev. Poletje sta obeležila s koncertom v Zavetišču pod Špičkom, kjer sta v družbi še enega podpodnega zanesenjaka soapscuma odružila najvišji elektronski koncert v zgodovini domače grude. Tudi sicer sta na odrih že rutinerja, kar se za najbolji terasa bend vsekakor spodobi.

morvern
Indie vulkan morvern, kot ga imenuje eden od prvih nastopajočih, ne potrebuje posebne predstavitve. Na odru je že doma, plat ima, kolikor si želimo, z vsako naslednjo pojača, kompozicije, aranžmaji, miks, DIY v duhu, vse ostalo je pro. Če lahko pri katerem artistu rečmo "ni da ni", je to pri morvernu. Še žanra ga ni strah. ŠOPov zastavonoša v letu 2020 in naprej.