12.04.2017

ZNFI 2017 zaključuje s kampanjo

Zasavje Noisefest International 2017 se je v tokratni ediciji festivala lotil kampanje množičnega financiranja na ADRIfund spletni strani.

Dušan Mijanović

Zasavje Noisefest International 2017

V zasavskih koncih, natančneje Trbovljah, v zapuščenem rudarskem objektu, rudarski vašhavi/pralnici se bo 2. in 3. junija odvila četrta edicija festivala noise/eksperimentalne glasbe - Zasavje Noisefest International.

Organizator festivala Društvo za teorijo in prakso zvočnih umetnosti Infundibulum potrebuje vašo pomoč, da lahko brez problemov pokrije potne stroške vsem izvajalcem. "To je edini način, da se dolgoročno podpre festival s strani podpornikov, obiskovalcev, prijateljev ter nasploh vseh tistih, ki želijo dobiti kakšno nagrado ali pa obiskati festival. Predvsem pa je crowd-funding kampanja tudi eden izmed načinov, da si obiskovalci/podporniki kupijo karto in si obenem za isto predprodajno ceno karte zagotovijo tudi kakšno nagrado," je o medsebojni podpori na kratko spregovoril organizator festivala Neven M. Agalma, ki se vnaprej zahvaljuje vsem, ki so na kakršenkoli način že pomagali pri prejšnjih edicijah festivala in vsem tistim, ki so pripravljeni ponuditi pomoč tudi v bodoče.

Uradno se bo kampanja končala v ponedeljek, 15. maja. Vse informacije najdete na prvi domači platformi za množično financiranje ADRIfund.