18.11.2016

Repetitor, Suzi Soprano, MC Krško, 18. november 2016

V Klub MC Krško prihaja srbska skupina Repetitor, za ogrevanje bo poskrbela domača Suzi Soprano.

Press info

Repetitor, Suzi Soprano

MC Krško

Repetitor, Suzi Soprano

Petek, 18. november 2016 ob 21. 30

Vstopnina: 5 EUR

Repetitor, garažni rock / post-punk trio iz Beograda, Srbija, so nedvomno eden najzanimivejših in najprodornejših mladih bendov iz Balkanskega polotoka. S svojima dvema ploščama Sve što vidim je prvi put (Odličan Hrčak, 2008) in Dobrodošli na okean (Moonlee Records, 2012) so se Repetitor hitro zavihteli na vrhove lestvic, bili deležni izrazito pozitivnih kritik, s številnimi energetsko nabitimi koncerti, ki so nedvomno eno najmočnejših orožij skupine, pa tudi hitro širili svojo bazo oboževalcev. Repetitor so odigrali nešteto koncertov širom Balkana, izvedli tri evropske turneje, ter nastopili na vseh ključnih festivalih v regiji (Sziget, Exit, Pohoda, INmusic, Terraneo, SuperUho, Lent...).

Po štirih letih je beograjski garažni-postpunk-noise-rock trio Repetitor objavil novo ploščo ’’Gde ćeš’’. Baje je druga plošča prelomna, a tudi s tretjo ga Repetitor ne lomi in ne pristaja na kompromise. Ostaja nevaren, drzen, naelektren, besen in neusmiljen, kot da mu gre za življenje ali smrt.

Suzi Soprano (punk rock, indie, oldschool hard core )
Boben, kitara in vokal, ki jih prispevajo člani zasedb Karmakoma, Growing rats in theLIFT so v juniju izdali mini split album z bratsko navezo Ooral sea. Deklič, ki vam bo dodobra zamigal bobnič, se je rodil leta 2015. Mešanica energije in melodije, ki povzema od hardcora 80's do indie rocka.
Zasedba: Enej Mavsar, kitara, glas, Uroš Kovač, bobni, Matic Koritnik, vokal.