29.10.2016

Reverend Haze, Klub LokalPatriot, 29. oktober 2016

V Klubu LokalPatriot bodo gostili zasedbo Reverend Haze, ki je leta 2011 vzniknila v najdejavnejšem slovenskem mladinskem klubu MKNŽ.

Press info

Reverend Haze

Klub LokalPatriot, Novo mesto

Reverend Haze

Sobota, 29. oktober 2016 ob 22. uri

Vstop prost.

Reverend Haze, ki so svoj čas aktivno skladali v zasedbah Sekire, Devastated, Diego,… Njihova najnovejša osvežitev je prikupna dama, ki je svoj pevski talent, do nedavnega sodelovanja s Kantrimanom in kasneje z Reverendi, skrbno skrivala, in je glasek na posluh postavljala le svojim sostanovalcem ter naključnim obiskovalcem bivalnih prostorov, po katerih se je med vsakdanjimi opravili smukala.

Reverendi so še s prejšnjim vokalistom nastopili na Klubskem maratonu Radia Študent 2013, kjer so dobili precej izkušenj z živim nastopanjem, vendar pa so se kasneje osredotočili na snemanje in izid polnometražnega prvenca, kar pa po zadnjih pričevanjih ni potekalo povsem brez zapletov, saj so fantje odlični muzičisti in posledično zahtevni poslušalci – tako so torej težko zadovoljni s posnetim in zmiksanim materialom…. Pred kratkim so se poslušalstvu zopet predstavili na valovih Radia Študent, kjer so v najnovejši zasedbi znotraj radijskega studia v živo odpokali najnovejši repertoar.

Svojstven glasbeni stil člani opisujejo svojstveno: “Najbolj se približamo psihedeličnemu stoner rocku, ki pa s svojimi težkimi kitarskimi riffi včasih zaide tudi med bolj hard rock in metalske vode.”.

Zasedba: Maja Kocjan, vokal; Robi Miškič, kitara; Matej Gombač, kitara; Simon Boštjančič, bas kitara; Martin Čendak, bobni